Sisäkatot ja muut sisärakennetyöt Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Sisärakenne Isomäki Oy palvelee yrityksiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuosien tuomalla ammattitaidolla. Toimialaamme kuuluvat sisäkatot, väliseinät ja sisäverhoustyöt. Teemme työt aina aikataulussa yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sopeutuen.

Yritysten sisäkatot ammattitaidolla

Kattoon voi rakastua. Oli tiloissasi sitten metallinen sisäkatto, paneelikatto tai sälekatto, olemme apunasi työn joka vaiheessa. Sisärakenne Isomäki Oy on alansa kokenut asiantuntija. Annamme mielellämme neuvoja sisäkaton rakentamiseen tai vanhan sisäkaton uudistamiseen. Voit myös tarkastaa työmme laadun etukäteen tutustumalla referensseihimme.

Pidä yrityksesi tilat ensiluokkaisessa kunnossa

Rakenteet ja sisäkatto kuluvat vuosien saatossa, oli niiden käyttökohde mikä tahansa. Sisärakenteet vaativat huoltoa, ja ne onkin suositeltavaa tarkastaa kerran vuodessa työläimpien yllätysten välttämiseksi. Päärakenteisiin on hyvä kurkistaa 3–5 vuoden välein.


Sisärakenne Isomäki Oy hoitaa sisäkatot, väliseinät ja sisäverhoustyöt vuosien ammattitaidolla – olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat suuryritykset, kuten Skanska, SRV ja Haahtela.


Huolehdimme paitsi vanhan sisäkattosi kunnosta myös uuden asentamisesta. Valikoimissamme on monia sisäkattovärejä ja -materiaaleja, ja ne sopivat kovaankin kulutukseen. Teemme sisäkatot yrityksille. Kysy meiltä myös kannatinjärjestelmistä, huoltoluukuista sekä asennus- ja väliseinätarvikkeista. Päivitä vanhat tilat uusiin meidän kanssamme!

Kerro meille tarpeesi ja me hoidamme loput

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota