Kateurakointi_Koivisto_logo_nega

Huopakattotyöt uudenmaan alueella

45 vuotta pitäviä huopakattoja

Kateurakointi A. Koivisto Ky näki päivänvalon lokakuussa 1987. Olin siihen mennessä ehtinyt tehdä huopakattoremontteja toisten palveluksessa noin viisitoista vuotta. Nyt niitä on takana jo 45.

Toimintamme periaatteena on alusta asti ollut tarjota asiakkaalle priimaa kattoa ja varmasti ajallaan. Se on onnistunut, sillä käytössämme ovat olleet parhaat saatavilla olevat kateaineet ja tarvikkeet.

Käytämme Nordic Waterproofing Oy:n toimittamia Kerabit-kumibitumikermejä. Ne ovat pitkäikäisiä, elastisia ja kylmäominaisuuksiltaan toimivia.

Koska tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa, ne soveltuvat täydellisesti Suomen olosuhteisiin. Lisäksi tuotantoketjun paikallisuus parantaa toimitusvarmuutta.

Näillä periaatteilla olemme onnistuneet vastaamaan huutoomme ja seisomaan tukevasti sekä sanojemme että työnlaatumme takana.

Palvelujamme ovat
Huopakattotyöt
Huopakattoremontit
Korjaukset ja huoltotyöt
Kuntokartoitukset
Pihakansien
 vedeneristykset

Kun tarvitset kattoremonttia, katonkorjausta tai muuta huopakattotyötä, ota yhteyttä.

Asko Koivisto, yrittäjä

Bitumihuopakatoille

Teemme huopakaton saneerauksia kaiken kokoisiin kohteisiin.

Ennen kuin ryhdymme töihin, käymme katollasi ja selvitämme sen nykyisen kunnon sekä korjaustarpeen.Selvityksen pohjalta saat selkeän ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä kustannusarvioineen.

Hyvä yhteistyökyky ja toimintavarmuus ovat onnistuneen urakan edellytyksiä.

Meille aikataulujen pitävyys on kunnia-asia. Huolehdimme siitä tarkalla seurannalla, hyvällä ennakkosuunnittelulla, avoimella vuorovaikutuksella sekä jämptilllä asenteella.

Huoltokäynti katolle kannattaa tehdä 1-2 kertaa vuodessa.

Kun mahdolliset ongelmat havaitaan ja korjataan ajoissa, pidennetään katon elinkaarta. Kun samalla katto puhdistetaan irtonaisesta roskasta varmistetaan veden hallittu poisjohtaminen katolta ja kiinteistön seinän vierustoilta.

Kateurakointi_Koivisto_logo

Kateurakointi A. Koivisto Ky

Mäntsäläntie 128 D
07230 Monninkylä
Puh. 0400 495 576
info(@)kateurakointikoivisto.fi